Дата публікації: 30/09/2022
Оновлено:       30/09/2022

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Днем працівників освіти!

Шановні колеги!

Прийміть найщиріші вітання із професійним святом – Днем працівників освіти!

Ви обрали нелегку, відповідальну, але найпочеснішу професію,  представники якої щедро, не очікуючи винагород та почестей, збагачують дитячий та юнацький світ знаннями. Хороший педагог - як сонячний промінь, що освітлює дорогу до знань. Саме ви є тими провідниками, які допомагають молодим поколінням обрати свій життєвий шлях і стати справжніми фахівцями своєї справи. Ви не лише передаєте здобувачам знання та мудрість, але також даруєте частинку своєї душі, навчаєте їх бути наполегливими, стаєте для них справжніми друзями та наставниками.

 

Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала справою життя, якій було віддано так багато енергії, знань та душевного тепла.  Хай святковий день принесе вам лише позитивні емоції, теплі й щирі вітання від колег і вихованців.

 

Тож залишайтеся й надалі прикладом та взірцем для університетської молоді, будьте новаторами у своїй діяльності та джерелом натхнення для інших.

Бажаємо  вам міцного здоров’я, любові і поваги ваших учнів, родинного щастя, миру!  Нехай і надалі ваші доброта, мудрість та витримка високо цінуються і повертаються любов’ю вихованців. Хай ваші глибокі серця будуть, як завжди, відкритими і  чесними, ваші думки - добрими, ваші справи - успішними. 

 

З повагою

 

Голова Всеукраїнської професійної спілки працівників 

сфери вищої освіти                                                         Станіслав ЯРОЦЬКИЙ

 

Голова Первинної профспілкової організації

працівників Національного авіаційного університету                         Петро СТАНКО